torsdag 31. januar 2008

Landing og transfer på Heathrow


Kapteinen er overdrevent kjekk i stemmen når han forespeiler oss om at det blir 20 min. sirkling i lufta, før landing. Etter planen, fra dagen før avreise, hadde vi kun 1 t og 15 min. for transfer - minus 20 min. - ikke særlig greit. Med den sirklingen rakk sommerfuglene å innhente oss. Flyet lander. Vi begynner umiddelbart å vente på bæring. Og vi venter. Og vi venter... Flyets crew kommer ofte å forteller at nå kommer bærerne snart.


Så kom bærerne tuslende. De var overlykkelige for at vi begge hadde "flyvendetepper" og brukte mye av vår dyrebare tid på å skryte av det. Så endelig, bar de Anita ut. Det gikk tregt, men greit. Så kom de tilbake for å hente Tone. Dame-bæreren sa: "You are much longer then her?!" Tone svarte: "And much heavyer." Litt forlegne svarte damen: "I didn't say that, I didn't say that!"

Deretter begynte de å ringe for å finne ut hvordan vi skulle komme fra terminal 4 til 1. Vi skulle ta bussen. Så rusler flyplassens trillepiker (som var på opplæring) på vei til holdeplassen. Og de gikk, og de gikk, og de gikk. Etter en kjapp busstur måtte trillepikenes sjef spørre om veien videre. Vi ser på klokka - om 3 min. stenger gaten. Det medførte en relativt lang løpetur, med oss som støtfangwere i noen skarve transport rullestoler. Da vi kom til gate 52 var det kun få som ikke hadde gått ombord. Anita og Tone var overgitt over at de som har med assistanse ikke tok transferen på alvor. All assistanse var bestilt på forhånd, vi hadde gjort vårt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ønsker dere en kjempefin tur. Hadde selv en ufrivillig lang transfer på Heathrow i desember - men skulle heldigvis "bare" til Norge. Rullestol på tur er alltid like gøy. Ser fram til å følge dere på turen. Legg ut masse bilder. :)

Trine

Anonym sa...

Også detta som skulle gå så smult... det er då merkelig at ikke menneskene som jobber i transfer og har som jobb at alt skal gli greit, ikke kan klare å kjappe seg........ Unbelivable.

Det var kjempegodt at dere kom vel ombord på flyet!
Nå ønsker e dere et skikkelig deilig, stort og luksuriøst hotellrom i Tokyo...
forresten fint med en slik diskre liten beautybag! Følger med spenning turen videre.
Signe

Anonym sa...

Spennende dette her.. Det første jeg gjør på morgenen er å sjekke bloggen. Riktig god tur videre!

Anonym sa...

Hei...wow.. 3 minutta ... det e jo ett hav av tid :-) Dåkker e urtulig! God reise tell dåkker alle! Klem fra Hilde på Sortland

Anonym sa...

Det er en god grunn til at jeg ikke reiser med fly lenger.......

Anonym sa...

blogg er gøy! å særlig å følge dere på ferden:) leser m spenning hver dag. klem fra Laila