lørdag 2. februar 2008

Laaang flytur til Tokyo




Vi håpte å få sitte sammen på den lange turen over Sibir, men ble plassert langt fra hverandre i et fullpakka fly. Anita fikk tendenser til rompevondt allerede på Gardermoen, men Tone på totteputen hadde det greit inntil det "kun" var 6 timer igjen. Den natta sov bitte lite. Heldigvis var det godt utvalg av filmer.




Anita ble bært ut før Tone og fikk den uhyggelige nyeten om at 3 kolli mangla. Hvor mange kolli hadde vi egentlig? Jo, 7. Vi trøstet hverandre med at det nok var en bag eller 3. Vi hadde jo hadde jo allerede vært uheldige. Etter at vi hadde lagt igjen fingeravtrykk og smilt med trøtte øyne til kamera i sikkerhetskontrollen, bukket japaneren ved bagasjebåndet ekstra dypt. Vi ante uro. Jau, ka dokker mein! Det var jaggu ta mæ rullestolan og personløftarn så mangla!!!!!! E d muli????




Det ble et heslig døgn i lånerullestoler fra Bristh Airways. Tross alt var Japaneren meget imøtekmmende og stod klar med en sjekk på ca kr 1000,- i kompensasjon. Han bukket og bukket og bukket og bukket.




Mr Kenji Yazawa måtte vente ekstra lenge på oss. Han var til god hjelp og er veldig hyggelig. Vi ble etterhvert bært inn i bussen, som kjørte oss til hotellet. Hotellet er digert og flott.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei jenter, så forferdelige nyheter!! Dere er noen tøffinger, godt å se at dere tar alt med forholdsvis godt mot og glad for at dere fikk ett fint hotell ihvertfall. Heier på dere!!!