fredag 21. mars 2008

Møte med JMDA, 2. mars

Mr. Kenji hadde også invitert oss til å møte JMDA, som er FFMs søsterorganisasjon i Japan. Han sa vi ville møte ca 15 personer på søndag ettermiddag. Vi var spent på hvem og tenkte det kanskje kunne være noen muskelsyke medlemmer eller familier. Vi ble ganske overrasket når vi så at det kun var menn fra ca 40 til ca 75 år (alle i mørke dresser). De var direktører i fylkesforeningene og hadde hatt noe tilsvarende FFMs Ledermøte. Først presenterte de seg med navn og hvor de kom fra, så presenterte vi oss og fortalte om hvordan det er å leve i Norge. Det var veldig interessant å snakke om likeheter og forskjeller mellom Japan og Norge. Så hadde vi lyst til at de skulle prøvesmake brunost og melkesjokolade. Det ble mye oppstyr for å få tak i kniv, tallerken og servietter,men vi fikk det til. Det var ymse reaksjoner etter smakingen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha ha ha... Brunost er det svært få som liker. Jeg hadde besøk av noen fra England en gang. De synes brunost smakte som karamell. Problemet var bare at det ser ut som ost (og er en ost) og at det var en merkelig ettersmak. Den falt ikke helt i smak hos vedkommende.

Melkesjokolade derimot tror jeg de fleste synes er knallgodt uansett nasjon. Jeg vet ikke, det er bare en hypotese.

Jeg synes dere burde dra til Australia og prøve vegimeatsandwich (vet ikke helt om det skrives slik, men at det er sært å smake for norske ganer skal være sikkert!).