fredag 7. mars 2008

Vel hjemme igjen

Tenkte vi ville vente med å skrive at vi var kommet hjem til vi virkelig var det. Vi vet jo aldri hva som kan skje. Alle er vel hjemme igjen, unntatt Paola som ferierer i Australia, Hege er i Tromsø og Anita og Mari er på Sortland. Tone hadde nytt assistentvaktskifte på Gardermoen, etter å ha møtt Justyna, hjemkommet fra tur til Mexico, på Heathrow.

Se nøye på bildet - og tror du vi her sitter i våre egne rullestoler - se på nytt. Det er vel ingen overraskelse, hverken for dere eller oss, at British Airways ikke klarte å få vår bagasje med samme fly som oss. Denne gangen sendte vi 8 kolli fra Japan og kom til Gardermoen med 2. Det var beautybagen og de gamle hjulene til Tones rullestol - resten ble igjen i London. VI ER SKIKKELIG SINTE PÅ BRITISH AIRWAYS! Det tok oss mer enn to timer før vi fikk bekreftet at BA ville betale taxi for oss, hjem til Tone. Det ville ikke være mulig for assistentene å trille oss samtidig som de måtte trille gamle hjul og beautybag.

Mimmi (Tones søster) ville overraske med å møte oss på Gardermoen. Hun klarte ikke å holde på hemmeligheten fordi hun måtte jo vente i evigheter (mange sms) før vi kom ut. Ved midnatt (istedet for ca 21.30 etter planen) kom vi slitne hjem, uten noen av bagene og uten våre egne rullestoler. Vi måtte ha noen runder på telefon dagen etter, før rullestoler og bagasje var i hus kl 18.30. Heldigvis var det ingenting skadet. Endelig kunne vi slappe av og nyte en deilig middag med Vesteraalens fiskeboller i hvit saus.

4 kommentarer:

Viggo sa...

Velkommen hjem, jenter. NÅ kan dere ta ferie og slappe av...
;o))

Anita Oliva sa...

åjaaa... nu kuinn d ha vorre godt me en ferie ja ;))

Maiken Kvåle sa...

Hei. Jeg heter Maiken Kvåle. For tiden har jeg fått i oppdrag av cp foreningen Trøndelag å finne reisemål mennesker med funksjonsnedsettelser kan bruke. I den forbindelse lurer jeg på om det er greit at jeg lager en link til denne bloggen. Jeg er i ferd med å opprette en nettside angående tilrettelagte reisemål og muligheter for å reise med ulike behov for tilrettelegging. Foreløpig har jeg en blogg. lovise63.blogg.no
Ta gjerne inn titt inn der. Spesielt under fanen reise tips!
Hilsen Maiken Kvåle.

Maiken Kvåle sa...

Ser en og annen skrivefeil her. Beklager.