søndag 24. februar 2008

Back again in Tokyo, 20. februar



Vi var veldig spente på temperaturen i Tokyo. Det viste seg å være varmt i sola, bare vi var unna vinden - som en deilig vårdag i Norge.

Her studerer vi kartet over nærområdet til hotellet der vi bor og hvor t-banene går.


Det var koselig og greit å møte Audun igjen. Denne solskinnsdagen valgte vi (avhengige av Auduns retningssans) å gå til down town Shinjuku. Det ble vår første opplevelse av å krysse gater i en menneskestim. Ufattelig, men det er ikke plagsomt med så mange mennesker.
Anita ble omsvermet av menn, mens Tone var på do. Jeg kan ikke slippe henne et øyeblikk av synet...






Metropolian goverment building ble besteget med en heistur på 45 etasjer. Det gikk så fort at vi mistet kontrollen og følte at vi svaiet på toppen. Det blåser jo som kjent på toppene.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei jenter! Takk for sist!
Håper dere har en fin tur, masse god mat og drikke og at dere opplever mye rart :)
Isak og jeg har det kjempefint, hippiecamern er akkurat så harry som man kan tenke seg. Her en dag kom en fyr og banket på og lurte på om vi kunde selge ham en røyk. Når vi sa nei svarte han skuffet at for 30 år siden hadde alle som kjørte en slik bil kunnet selge ham noe.. Hmm.
Vi har vart sørover i Vollongong og Bulli, prøvd vaskemaskinen noen kaller surf. Nå har vi kjørt et par, tre timer norover igen for å treffe noen venner. De kansje kan gi oss noen tips på hvordan man gjør før å ikke bare få bank der ute i bølgen blå.
Som dere skjønner har vi det kjempefint! Gleder meg til å sjekke bloggen neste gang, koelsig å følge dere videre på turen!
Masse bølte og svette hilsener!
Paola

Anonym sa...

Hei.
så masse spennende og fint dere får med dere! og bloggen er kjempefin! føler at man er med;)
tusen takk for kort
klem fra laila