torsdag 21. februar 2008

Home and Away, 13. februar

Anita var aldeles ustyrlig da vi nærmet oss "Summer bay". Vi gikk på måfå og følelesen av at noe spennende kunne skje. Anita kjørte før oss og da vi tok henne igjen, hadde hun truffet ei vi ikke kjente. Anita kjente henne tydeligvis. Det var Lea som spiller i Home and Away. For ei lykke! Lea fortalte at det var innspillimg på gang og hvor vi måtte gå for å se på. Vi (eller rettere sagt Anita) spurtet av gårde.


Etter å ha smugtittet inn gjennom en port ut til bryggen, kom endelig skuespillerne gående dit vi ventet. Jack kom bort for å hilse på Anita og hun var veldig rask til å be om bilder. Han var veldig pratsom og ble pushet på av produsenten som hastet i vei til neste opptak.
Det var flere enn oss som var interessert i Home and Away. Den fremmende damen på bildet var fra Irland og var like entusiastisk som Anita.




Hun som kommer inn fra bryggen er Martha. På serien i Norge er hun kjærest med Jack. Hun hastet forbi oss med et smil og et hallo.


Her tar de opptak for n'te gang av bilen kommer kjørende. Det er Jack som er sjåfør og Martha er passasjer.

For en spennende dag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på dere i Tokyo! Så fantastisk flotte bilder dere varter opp med! Helt utrolig at dere "vasser" i opplevelser og inntrykk som vi vanlige bare kan drømme om og se på film. Vi som er "home and not away at all"... Gleder meg med dere, ikke spor misunnelig:)By the way, her regner det kraftig. Herlig jobbevær! Hilsen og klem fra alle oss på Dialoguekontoret :)

Anonym sa...

Hvis resten av serien er som det første bildet, må vel jeg også se mer av Home and away.
;o)))

Anonym sa...

Wow!!
Tru om dåkker e bra heildi:D:D
Møtte dåkker hanj såm spælla hanj Kim åsså? :D
fikk dåkker Autografa åsså?

æ skal kåm på besøk t dæ Anita, når du kåmmer heim, sånn at æ får se bildan å hør alt om møte me di fra Home And Away:D