lørdag 2. februar 2008

Overgrunn og undergrunn






Veldig greit at Tone har en nevø, Audun, som er student i Tokyo. Han hadde tid og lyst til å være vår guide i dag, da vi hadde tenkt å teste ut tognettet over- og undergrunnen. Det er et vanvittig system i flere etasjer. Her måtte vi holde tunga rett i munnen, men gjorde vi det? Ja, bortsett fra en eller to bomturer. Planen var å besøke Tokyos største tempel (korrekt Audun?), historisk museum og karaokebar. Det var innmari kaldt i dag, kun 6 grader og overskyet. Temepelt var flott og det var deilig å komme inn i varmen på museet.


I dag spsite vi skikkelig japans mat. Noe var godt og noe hadde en underlig smak. Paola, Mari og Audun var gode med pinnene, Anita og Tone var best med skje. Tida gikk fort, og kulda beit i fingrene. Tærene holdt vi varme med små varmelapper fra enklereliv.no. Karaoken sparer vi til neste gang vi kommer til byen, om ca to uker.


De fleste bildene i dagens utgaver er skytt fra hofta. Tone har fått et stativ som kan festes hvor som helst og "skyter i vei".

4 kommentarer:

Anonym sa...

jeg heier fortsatt! nå heier jeg også på Audun! Mimmi

Anonym sa...

fy søren dere er driiit tøffe M;o)na

Anonym sa...

Hei Tone med reisefølge!
Tante Lovise har nettopp sjekket bloggen og er mektig imponert!!! Hun håper dere ikke får mere trøbbel på turen og er spent på å følge med videre... Hils Audun! Hilsen tante Lovise og Eldbjørg ++

Audun sa...

Stemmer det, største tempel i Tokyo.

og så til reklamen:

Det er kommet en oppdatering på Auduns blogg.