torsdag 28. februar 2008

Travel Office, shopping og do, 22. februar

Vi visste godt hvordan vi skulle komme oss med t-banen til Shinjuku stasjonen, men vi visste ingenting om hvor reisebyrået var på stasjonen. Da vi kom opp på gatenivå og stoppet for å se oss om, stoppet en mann og spurte om vi trengte hjelp. Ja - vi lurer på hvor vi finner reisebyrået. Jeg følger dere dit, sa mannen. Vi var kommet ut en utgang vest og skulle til øst. Det tok oss omtrent 15-20 min å gå. Det var inn og ut og heiser opp og heiser ned. Vi har erfart at hjelpsomheten stor i dette landet.

Etter å fått Japan Railway billettene var vi klare for shopping. Mer og mindre tilfeldig havnet vi på på et kjempedyrt shoppingsenter. Den etasjen vi var på hadde kun size small. Vi ble fortalt at etasjen over ville ha vår størrelse. Hæææ...


Dere vet vel at de fleste doer spyler og tørker her til lands, men visste dere at det går ann å regulere lydstyrken på spylerlyden. Dere aner ikke hvor viktig en slik funksjon er, før dere har prøvd.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe....stili...se om dåkker finne brosjyre på sånnt dass...førr sånt vil æ ha..10hii...=)

Sten-Inge

Anonym sa...

hei hei...
æ sjit nu i dassen...
lure nu heller på korsn dåkker klarte å finne "sånn telfeldig" det dyraste kjøpesenter :)

hilsen

Raymond

PS: Anita...et samurai-sverd og en kimono....og kansje et svart judobelte kan være en fin gave fra Japan

Anonym sa...

Når det gjelder damer og shopping, er det aldri tilfeldig at de havner på de dyreste stedene. Det er egen evne de har. Sånn er det bare! ;o)